Ons adres:
Essenburgweg 16
8077 SE Hulshorst
tel. 0341-451382
mobiel: 06-48806945

recreatiepark_de_boskant

caravanpark_beekzicht
caravanbouw_de_boskant
recreatiewoning

       

 Recreatiepark 'De Boskant' in Hulshorst is bijzonder rustig gelegen en grenst aan een heerlijk wandelgebied rond de Hierdense Beek. Het natuurlijke karakter en de rustieke sfeer van dit recreatiepark wordt vooral bepaald door het ontbreken van verharding op de paden en de aanwezigheid van veel groen. De plaatsen zijn begrensd met een natuurlijke schutting van o.a. naaldbomen en struiken.
Voor de auto is een parkeerplaats gereserveerd zodat het recreatiepark zelf autovrij kan blijven.

Grote plekken

De plekken op Recreatiepark 'De Boskant' zijn groot en er is genoeg ruimte voor een terras bij het chalet en de aanleg van een tuintje met schuur. Geen groene vingers, geen nood, de natuur zorgt op dit recreatiepark zelf voor de entourage.

Vakantiehuisjes

Op het park 'De Boskant' worden recreatiewoningen gerealiseerd op ruime kavels. De recreatie-woningen zijn van buiten identiek gebouwd, maar de indeling binnen varieert naar de wens van de klant. Heeft u interesse dan kunt u via de button contact, en daar via het contactormulier, meer informatie opvragen. Met ingang van 1 januari 2011 verandert de grootte en indeling, info daarover komt zo spoedig mogelijk op deze site.

Storingsdienst

En mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan is het wel zo prettig te weten dat camping 'De Boskant' over een eigen storingsdienst beschikt die zo snel mogelijk de boel weer op de rit zal zetten.


 


© Reclameburo Tjies

Te koop:
ruime, vrijstaande vakantiehuizen

Meer info!

Er zijn nog een paar plekken vrij voor mooie chalets. U kunt vrijblijvend informeren via het contactformulier of een afspraak maken voor bezichtiging.

de boskant

vakantiewoning

routebeschrijving de boskant

contact

dagje uit

© disclaimer